Anlık Bildirim

MusicCast Vinyl 500: Nostalji müzik en son teknolojiyle buluşuyor

Wi-Fi bağlantısı ve olağanüstü ses kalitesiyle MusicCast VINYL 500 çıktı. Kayıtlarınızı ve müzik hizmetlerinizi MusicCast hoparlörlerine, hiçbir kablo olmadan ve alıcı gerektirmeden bağlayın.
Piyasaya yeni sürülen ve nostaljiyle modernliğin buluşturan Yamaha MusicCast Vinyl 500 turntable, evinizdeki MusicCast hoparlörlerine kablosuz olarak bağlanmak ve müziklerini kaydetmek için WiFi teknolojisinden faydalanmakta. Plak üzerinden şarkıları dinlemek için ısrar etmiyorsanız, Yamaha MusicCast Vinyl 500 Spotify, Pandora ve Tidal gibi dijital servisleri desteklemekte. 

Neler sunuyor?

MusicCast Vinyl 500 ile AirPlay, Spotify Connect ve Bluetooth özellikli cihazları kablosuz olarak bağlayabilir ve Alexa sesli komutlar aracılığıyla hem çevrimiçi hizmetleri kullanabilir hem de evin diğer odalarında hakimiyetinizi arttırabilirsiniz. 
Ülkemizdeki satış fiyatı henüz netleşmeyen MusicCast Vinyl 500'ün yurtdışı satış fiyatı 700 dolar olarak belirlendi. Eylül ayından itibaren hoparlörsüz olarak satın almak mümkün olacak.  
Sunduğu müzik deneyimiyle MusicCast Vinly 500 benzersiz bir cihaz. Yine de, bir MusicCast alıcısını almamak sorun değilse maliyetleri düşürebilirsiniz.  Kablosuz teknolojisi hariç benzer özellikler sunan ve 450 dolarlık fiyat etiketi olan Yamaha TT-S303, iyi bir alternatif olabilir. 
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim