Anlık Bildirim

NVIDIA, “Süper” olarak adlandırdığı bir tanıtım videosu yayınladı

NVIDIA, kısa bir süre önce GeForce YouTube kanalında; “Süper bir şey geliyor!” sloganını kullanıldığı bir video paylaştı.Kısa süre sonra duyurulması beklenen ürün ile ilgili tahminler haberimizde.

NVIDIA, “Süper” olarak adlandırdığı bir tanıtım videosu yayınladı Tam Boyutta Gör

NVIDIA, GeForce YouTube kanalında “Super” adını verdiği, muhtemelen yeni bir ürüne ait tanıtım videosu yayınladı. Bir şey anlamının pek mümkün olmadığı video, birçok kişiye göre ise şirketin yeni bir ürün duyurusu yapacağının bir göstergesi. Bahsi geçen her neyse yapılacak duyurunun Computex’19 ya da E3 2019 fuarlarına saklandığı ifade ediliyor.

“Süper bir şey geliyor!” sloganının kullanıldığı ürünün yeni bir ekran kartı, oyuncu dizüstü bilgisayarı hatta el konsolu olabileceği söylentileri bile dolaşıyor. Bu iddialardan en gerçekçi olanı ise ürünün; yeni ya da güncellenmiş bir ekran kartı olacağı. Bu aşamada, yeni bir Titan serisi ekran kartı da görebiliriz.

Videonun NVIDIA GeForce kanalı üzerinden yayınlanmış olması ise oyun odaklı bir ürünün geldiği tezini güçlendiriyor.

Güncellenmiş RTX serisi olabilir 

Yayınlanan video kapsamında duyurusu yapılacak ürünün ya da ürünlerin NVIDIA’nın; AMD’ye ait Navi kartların karşısında konumlandırmayı düşündüğü belirtilen ve daha hızlı GDDR6 belleklerle güncellenecek RTX serisi kartlar olabileceğini söylemek, şu aşamada en gerçekçi çıkarım olarak karşımızda duruyor.

Başlamasına sayılı günler kalan Computex’19 fuarında daha detaylı bilgiler alabileceğimizi düşündüğümüz duyuru ile ilgili bizi takip etmeye devam edin.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7658 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, nvidia rtx ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim