Anlık Bildirim

Netflix, Extreme Universe ile kendi sinematik evrenini kuracak

Hollywood'un dev stüdyolarından sonra Netflix de kendi sinematik evrenini kurmak için hareke geçti. Netflix, yeni bir sinematik evren kurmak için Extreme Universe'in haklarını satın aldı.
Marvel sinematik evreninin yakaladığı büyük başarının ardından sinema dünyasında popüler bir trend haline gelen sinematik evren furyasına Netflix de katılıyor. Orijinal içeriğe dev yatırımlar yapmaya devan eden Netflix; Deadpool, X-Force ve New Mutants gibi popüler çizgi romanların yazarı olan Rob Liefeld'in eserlerinden uyarlanacak Extreme Universe sinematik evreninin haklarını satın aldı.
Netflix, Liefeld'in Image Comics tarafından yayınlanan 6 çizgi roman serisini (Brigade, Bloodstrike, Cybrid, Re-Gex, Bloodwulf, Kaboom) ve bu serilerde yer alan 50'den fazla karakterin haklarını satın almak için yedi haneli bir anlaşmaya imza attı.
Extreme Universe sinematik evreni için Oscar ödüllü senarist Akiva Goldsman (A Beautiful Mind, I am Legend, The Da Vinci Code) öncülüğünde bir yazar ekibi kurulacak. Ünlü senaristlerden oluşacak bu ekip, aynı evrende geçen filmler hazırlayacak.
Deadpool'un yaratıcılarından olan Liefeld'in Extreme Universe'deki eserleri göz önüne alındığında, Netflix'in çekeceği filmlerden bazılarının Deadpool gibi R reyting alması, yani 18 yaş sınırı olan filmler olması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim