Anlık Bildirim

Nexus S için Android 4.1.1 güncellemesi yayınlandı


Google, Nexus S için Android 4.1.1 sistem güncellemesini dağıtmaya başladı. Samsung tarafından üretilen ilk Nexus akıllı telefonu olan Nexus S'in halihazırda GT-I9020T ve GT-I9023 modelleri en son sürümü Android'e yükselebiliyor.
114MB büyüklüğündeki güncelleme, birçok ülkedeki kullanıcılara OTA olarak ulaşıyor. Yapı numarasını JRO03E'ye yükselten yazılım, yakında I920A, D720 ve M200 model numaralı Nexus S'ler için de dağıtılmaya başlayacak.
Güncellemeyi almak için cihazınızı internete bağlayın ve OTA uyarısının ulaşmasını bekleyin. Eğer uyarı gelmiyorsa buradaki bağlantıya tıklayarak güncelleme paketini Google sunucularından indirin. Custom Recovery'li ve Android 4.0.4 IMM76D yapı numaralı yazılıma sahip I9023 ya da I9020T modellerine kurulumu gerçekleştirebilirsiniz. Tüm sorumluluğun size ait olduğunu belirtelim.
Android 4.1.1 versiyonuyla, telefonunuzun genel performansı ve pil ömründe belirgin artış meydana gelecek, Google Now arama motoru tabanlı dijital yardımcı hizmeti eklenecek ve arayüzde bazı ufak değişiklikler meydana gelecek. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim