Samsung daha geçtiğimiz ay 30 TB depolama alanına sahip dünyanın en yüksek kapasiteli SSD'sini duyurmuştu. Sadece bir ay sonra bu rekor Nimbus Data tarafından kırıldı. Şirket, pazardaki en yakın rakibinin sunduğu kapasiteyi üç katına çıkarmayı başarmış durumda.
Depolama şirketi, 100 TB kapasiteli yeni 3D NAND Flash bellek tabanlı sunucu SSD'sini duyurdu. Diğer bir deyişle, 20 milyon şarkı, 20.000 HD film veya 2.000 iPhone kadar veri depolayabilen bir dijital depoyla karşı karşıyayız.
Önümüzdeki yaz satışa sunulacak
Nimbus, ExaDrive DC100'ün benzer SSD'lere kıyasla terabyte başına %85 daha az enerji tükettiğini söylüyor. Hızdan ziyade kapasite ve tasarruf odaklı tasarlanmış bir ürün. Yine de, 500 MB/sn okuma ve yazma hızı sunabiliyor. Tüm güçlü SSD'lerde olduğu gibi bu model de tüketicileri hedeflemiyor ancak kapasitenin ne boyutlara ulaştığını göstermesi açısından önemli.
Nimbus Data, standart 3.5 inç form faktörü ve SATA arabirimine sahip ExaDrive DC100'ün daha düşük kapasiteli 50 TB modeli ile birlikte bu yıl yaz aylarında satışa sunulacağını söyledi. Şimdilik test etmeleri için potansiyel müşterilere gönderiliyor. Fiyatlandırma TB bazında mevcut SSD'lere benzer olacak. Yani ucuz olması beklenmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


istilacı asıl sizsiniz suri çöpler... afgan çöpler... paki çöpler...
zaten üretmediğini ne biliyorsun?... :P
yakında p.vatif çıkarır bu marka. yapmadığı birşey kalmadı zaten.
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.