Anlık Bildirim

Nokia Lumia 710 sahneye çıkıyor


Nokia'nın Microsoft ile yaptığı ortaklığın ilk ürünü Lumia 800 geçtiğimiz ay Avrupa pazarında satışa sunuldu. Firmanın diğer Windows Phone 7.5 işletim sistemli ürünü olan Lumia 710 de Asya pazarında şansını denemek üzere yola çıktı. 

Lumia 800 modelinin biraz kırpılmış hali diyebileceğimiz Lumia 710 modeli 3.7 inç ClearBlack Display WVGA ekran, 1.4GHz hızında çalışan işlemci, 5MP kamera, 8GB dahili depolama kapasitesi gibi özellikler sunuyor. 

Vergiler hariç 270 Avro fiyat etiketine sahip model abisinden farklı olarak fiziksel menü tuşları, değiştirilebilir arka kapak ve 16GB'a kadar artırılabilir microSD kart desteği ile geliyor.

Nokia dün yaptığı duyuruda Lumia 710 modelinin Tayvanlı müşterilerinin beğenisine sunulduğunu açıkladı. Pazara yayılma güzergahı Asya odaklı olan Lumia 710 modeli gelecek hafta Singapur, Hong Kong, Hindistan ve Rusya'da piyasaya çıkacak.

Global olarak hangi ülkeye ne zaman gideceği belli değil. Resmi açıklamalar ilk parti Lumia 710 modelleri dağıtılmaya başlandıktan sonra yapılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6136 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim