Anlık Bildirim

Nokia, Lumia modellerini güncellemeye başlıyor

Kısa süre önce Camera Extras adlı kamera yazılımına önemli yenilikler getiren uygulama paketini Lumia 900 modeli için yayınlamaya başlayan Nokia, diğer modelleri içinde önemli güncellemelere başlayacağını duyurdu. 
Nokia'nın iki önemli yeniliği 3G üzerinden internet paylaşımı - WiFi hotspot ve telefonun ön yüzünü aşağı çevirerek gelen aramalarda sessize alma özelliği oldu. Bu iki özellik bu aydan başlayarak Temmuz sonuna kadar Lumia 800 ve Lumia 710 modelleri için yayınlanmış olacak.
Kullanıcılar Zune yazılımı ile PC'ye bağlayarak cihazlarını güncelleyebilirler. Ancak bu güncellemeler için işletim sistemi sürümünün belirli bir versiyonun üzerinde olması gerekiyor.  
Kullanıcılar Ayarlar-Sistem-Hakkında menüsünden versiyonlarını kontrol edebilirler. Lumia 710 için versiyon numarasının son 5 rakamı 121xx şeklinde değilse veya Lumia 800 için 122xx şeklinde değilse bir versiyon güncellemesi gerekiyor demektir. Lumia 900 ve 610 modelleri ise hali hazırda bu güncellemeleri alabiliyor. 
Bu güncellemenin ardından Lumia 800 ve 710 modelleri Marketplace üzerinden bazı yeni uygulamaları da indirebilecek. Bu uygulamalar; kameranız için çoklu çekim, hareketli çekim, panorama ve zamanlayıcı özellikleri sunan Camera Extras, SMS ile kartvizit göndermenizi ve almanızı sağlayan Contact Share ve DLNA uyumlu cihazlarla Lumia modelleri arasında içerik alışverişini kablosuz olarak gerçekleştiren Play To olacak. Lumia 900 ve 610 ise yine daha erken bu uygulamaları indirmeye başlayabilir. Temmuz sonuna kadar uygulamaların tamamı indirmeye sunulmuş olacak. 
Camera Extras şu anda Çin'den başlayarak Lumia 900 modeli için yayınlanmaya başladı. Lumia 610 bazı kısıtlamalarla bu uygulamalara sahip olacak.  
Nokia, Lumia modellerini güncellemeye başlıyor


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3354 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim