Anlık Bildirim

Nokia telefonlar Ağustos ayında Android P güncellemesi alacak

Yayınlanan yeni bir rapora göre tüm Nokia akıllı telefonlar bu yıl Ağustos ayında en son Android sürümüne yükseltilecek. Android P güncellemesini şirketin Pazarlama Müdürü de doğruladı.
NokiaPowerUser adlı internet sitesinin okuyucularından birinin Nokia Mobile Care'dan aldığı e-postaya göre, tüm Nokia akıllı telefonlar bu yıl Ağustos ayında en son Android P güncellemesini alacak. Bu da Android P'nin kararlı sürümünün Temmuz ayında veya Ağustos başlarında yayınlanabileceği anlamına geliyor.
Arama devi Google, daha önce Android P'nin resmi olarak 2018'in üçüncü çeyreğinde kullanıma sunulacağını belirtmişti. Nokia 7 Plus zaten geride bıraktığımız Google I/O 2018 geliştirici konferansında yayınlanan Android P beta sürümünün test sürecine dahil edilen sınırlı sayıdaki telefondan biri.

Hangi Nokia cihazlar Android P alacak?

Ağustos'ta Android P güncellemesini alması beklenen diğer Nokia telefonlar arasında Nokia 2.1, Nokia 3.1, Nokia 5.1, Nokia 1, Nokia 8 Sirocco, Nokia 2, Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6, Nokia 6.1 ve Nokia 8 bulunuyor. Nokia'nın Pazarlama Müdürü Neil Broadley de konuyla ilgili bir açıklama yaparak bu cihazların Android P ile güncelleneceğini doğruladı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim