Anlık Bildirim

Nokia'nın tablet modeli detaylanıyor

Nokia'nın tablet modeli detaylanıyor

Nokia tarafından bugüne kadar herhangi bir işaret gelmese de gerek benchmark testlerine yansıyan skorlar, gerekse modeli deneyen operatör çalışanlarının açıklamaları, bir Windows tabletin ete kemiğe büründüğünü ortaya koyuyor.

Nokia'nın 26 Eylül'de bir etkinlik hazırlığında oluşu ve Stephen Elop'un çok büyük bir tanıtımın sinyallerini vermesi bu iddialara tuz biber oluyor. 

Firmaya yakın kaynaklardan yeni elde edilen bilgilere göre, Nokia'nın tablet modeli Windows RT 8.1 işletim sistemine sahip olacak ve gelecek ayki tanıtımın ardından 17 Ekim dolaylarında piyasaya sürülecek.

Modelde 10.1 inçlik Full HD 5 noktadan dokunmatik IPS ekran olduğu belirtiliyor. Microsoft'un Windows RT 8.1 ile sırtını dayayacağı yongasetlerinden birisi olan Snapdragon 800 2.15GHz saat hızı ile tablette yerini alırken, 32GB depolama kapasitesi sunulacak. Ayrıca tam USB girişi, microHDMI, USB 3.0 desteği, 802.11 b/g/n, farklı renk seçenekleri ve Lumia tasarım çizgileri şeklinde diğer özellikleri mevcut. Modelin ayrılabilir bir klavyesinin olacağından bahsediliyor.

Modelin ilk olarak AT&T operatörü ile satışa çıkması bekleniyor. Sonrasında ise diğer ülkelere satışına başlanacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1063 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, nokia
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim