Anlık Bildirim

Notch Remover ile iPhone X çentiğinden kurtulun

iPhone X modeli ile birlikte kullanıma sunulan ikonik çentik tasarımından hoşlanmayanlar için App Store mağazasında ilginç çözümler bulunuyor ancak hepsi de yönergelere aykırı.

iPhone X ile birlikte iOS ekosistemine hediye edilen ve çentik olarak tanımladığımız üst kısımdaki bileşen Apple için çok önemli. Firma geliştiricilere gönderdiği uyarılarda çentik kısmının kesinlikle kapatılmamasını istiyor. Ne var ki ilginç bir uygulama indirmeye sunuldu.

Bant çekme benzeri bir çözüm

Notch Remover adındaki uygulama çentiğin sağ ve sol tarafına siyah çubuklar yerleştirerek iPhone 8 gibi bir üst çerçeve oluşmasını sağlıyor. Bunun haricinde sisteme herhangi bir etkisi bulunmuyor. Kullanıcıların istedikleri resimlere uygulama vasıtasıyla bu çubukları eklemeleri ve sonrasında da Duvar Kâğıdı olarak ataması gerekiyor.

İşin ilginç tarafı bu uygulamanın normalde kabul edilmemesi gerekiyor zira yuvarlatılmış kenarları, çentiği ve alt kısımdaki sanal Home çizgisini saklayacak şekilde çubuklar uygulamak yasak. Yani ön panel tasarımının olduğu gibi korunması isteniyor. Üstelik uygulama 3.49TL fiyat etiketine sahip.

Notch Remover: App Store


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6758 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, notch remover ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim