Android ve iOS platformu için indirmeye sunulan ÖSYM Mobil uygulaması şu anda sadece sınav sonuçlarını görüntülüyor. Gelecek güncellemelerde uygulama içerisinden web üzerindeki Duyurular ve Bilgi Güncellemesi kısımlarına ulaşmak da mümkün olacak.
Adaylar web üzerinden sisteme girerken kullandıkları kullanıcı adı ve şifreleri ile mobil uygulamaya giriş yapabiliyor. Sisteme giriş yapıldıktan sonra, sınav listesi ekranında, AİS sisteminde sonuç bilgisi bulunan adaya ait tüm sınavlar, sonuç açıklama tarihine bakılarak listeleniyor. Sınav sonuç ekranından da adaylar sınav sonuç bilgilerine ulaşabiliyor.
Sonucu açıklanan yeni bir sınav olduğu takdirde adayların sınav sonuçları, ÖSYM Mobil uygulamasını kurmuş ve sisteme giriş yapmış oldukları tüm cihazlara otomatik bildirim olarak yollanabilecek. Uygulamaya an itibariyle erişilebiliyor.
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


çocuklar laseri gözlerine tutar diye koymamıştır...
Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.