Anlık Bildirim

Oculus Go bağımsız sanal gerçeklik başlığı kutusuyla sızdırıldı

Facebook'un bünyesinde yer alan Oculus'un bağımsız sanal gerçeklik başlığı internete sızdı. Ürün kutusuna bakılırsa Oculus Go, 1000'in üzerinde VR destekli uygulama, oyun ve filmle uyumlu olacak.
Oculus geçen yıl, Oculus Go adında bir bağımsız sanal gerçeklik başlığı çıkaracağını doğrulamıştı. Şirketin piyasaya sürmeyi planladığı bu başlık, sanal gerçeklik deneyimi için gerekli tüm bileşenleri içermesi nedeniyle bir PC veya akıllı telefon gerektirmeyecek. İnternete sızdırılan bir Oculus Go geliştirici kiti, sanal gerçeklik başlığının 1.000'in üzerinde VR destekli uygulama, oyun ve filmle uyumlu olacağını gösteriyor.
Oculus Go'nun Qualcomm Snapdragon 821 işlemciyle güçlendirileceğini ve mekansal ses desteği ile birlikte 2.560 × 1.440 piksel çözünürlüklü ekrana sahip olacağını zaten biliyoruz. Facebook bünyesinde yer alan şirket, Oculus Go bağımsız sanal gerçeklik başlığının 199 dolar fiyat etiketine sahip olacağını doğruladı ancak henüz ne zaman piyasaya sürüleceğini açıklamadı. Gelişmelere bakılırsa önümüzdeki birkaç ay içinde çıkacak gibi görünüyor.

Farklı depolama kapasiteleriyle sunulacak

Sızdırılan Oculus Go ürün kutusunda, sanal gerçeklik başlığının 1.000'in üzerinde uygulama, oyun ve filmi destekleyeceği yazıyor ancak bu rakamın kaçının film olduğu belirsiz. Oculus zaten kullanıcılarına sanal sinema salonunda izleyebilecekleri filmler satıyor. Kutu üzerinde aynı zamanda başlığın 32 GB dahili belleğe sahip olduğu belirtilmiş. Yani bu da Oculus Go'nun farklı deplolama kapasitelerine sahip birden fazla versiyonla geleceğini gösteriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim