Anlık Bildirim

Oculus Rift, dört adet USB portuna ihtiyaç duyacak

Sanal gerçeklik başlığı denildiği zaman akla gelen ilk cihaz olan Oculus Rift, sistem gereksinimlerinde yapılan yeni bir değişiklik ile tam performans kullanımda dört adet USB portuna ihtiyaç duyuyor.
Sosyal medyanın dev ismi Facebook'un sahibi olduğu Oculus Vr, 2016 yılında satışa sunmaya hazırladığı sanal gerçeklik başlığı Oculus Rift'in sistem gereksinimlerinde önemli bir değişiklik gerçekleştirdi.
Reddit içerisinde "Kontis" isimli üye tarafından yayınlanan ve Oculus VR'ın kurucusu Palmer Luckey tarafından da resmi olarak onaylanan gelişmeye göre Oculus Rift, tam potansiyelinde kullanabilmek için üç adet USB 3.0 ve bir adet USB 2.0 portuna ihtiyaç duyacak.
Daha önceki sistem gereksinimlerinde iki adet USB 3.0 port ihtiyacı yazan Oculus Rift, Luckey'e göre bu yeni portlara beraberinde gelen dokunmatik kontrolcü ile Xbox One kontrolcüsünün aynı anda kullanılabilmesi ihtiyaç duyuyor. Maksimum kullanım senaryosunu açısından tamamen dürüst davranmak istediklerini belirten Luckey, bu açıdan kişilerin sistemlerini hazırlamasını (USB çoklayıcı) istiyor ve böylece oyuna göre port değişimleri ile uğraşma sorununu ortadan kaldırmayı hedefliyor.
Diğer sistem gereksinimleri arasında Nvidia GTX 970 ya da AMD 290 ekran kartı, Intel i5-4590 işlemci ve 8GB'dan fazla RAM ihtiyacı gibi detaylar yer alan Oculus Rift, 2016'nın en çok beklenen teknolojik cihazlar arasında yer alıyor.
Oculus Rift, dört adet USB portuna ihtiyaç duyacak
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6092 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sanal gerçeklik, Donanım Bileşenleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim