
Akıllı saatler için geliştirilmiş en iyi klavye ünvanına sahip olan Minuum geliştiricileri, Omate TrueSmart akıllı saati ile işbirliğine gittiklerini duyurdu.
Minuum orijinalinde bir Android klavyesi ve mobil cihazlarda rahatlıkla kullanılabiliyor. Kompakt tasarım moduna geçildiğinde ise akıllı saatler için rahat bir kullanım şekline bürünüyor ve denemelerde de oldukça başarılı olduğu belirtilmişti.
İşbirliği kapsamında akıllı saatin OStore adlı uygulama mağazasında Minuum klavyesini bulabilmek mümkün olacak. Hali hazırda 8TL olan uygulama Omate Truesmart kullanıcılarına bedava olarak sunulacak.
Kullanıcılara daha kolay bir akıllı saat tecrübesi sunmak isteyen Omate'nin bu hamlesi ile tüketici ilgisini çekmesi bekleniyor.


