Anlık Bildirim

OnePlus 5 için Android 8.0 sürümü ve OxygenOS 5.0 arayüz güncellemeleri yayınlandı

OnePlus yılbaşı öncesi OnePlus 5 kullanıcıları için küçük bir sürpriz yaptı. Şimdilik küçük bir bölge için kullanıma sunulan Android 8.0 güncellemesinin önümüzdeki günlerde ülkemize gelmesi bekleniyor
OnePlus 5 için iki adet Android Beta derlemesinden sonra Android 8.0 Oreo güncellemesi yayınlandı. Firma, ayrıca güncelleme paketiyle birlikte OxygenOS 5.0 arayüz sürümünü de OnePlus 5 kullanıcılarının hizmetine sundu. Önemli yenilikleri bünyesinde barındıran güncellemeye gelin hep birlikte yakından bakalım.
Güncellemede Launcher optimizasyonlarının yanı sıra yenilenen tasarımıyla yeni kullanıcı arayüzü de OnePlus 5 kullanıcılarına merhaba diyor. Birtakım iyileştirmeleri de bünyesinde barındıran güncelleme fotoğraf kalitesi için optimizasyonlar ve Portre Modu için yeni eklenmiş güzellik efekti gibi kamera uygulamasında bazı değişiklikleri beraberinde getiriyor.
  • Paralel Uygulamalar özelliği eklendi: OnePlus kullanıcıları; Facebook, WhatsApp ve LinkedIn gibi uygulamalarda aynı anda birden fazla hesabı kullanabilecek.
  • Hızlı Ayarlar için yeni tasarım.
  • Uygulama kaldırma ekranının tasarımı yenilendi.
  • "Uyarlanabilir model" ekran kalibrasyonu eklendi.
  • Wi-Fi için optimizasyonlar yapıldı.
  • Pil tasarrufu için çeşitli optimizasyonlar yapıldı.
  • Android, Aralık ayı güvenlik yaması eklendi.
Güncelleme şimdilik bazı bölgeler için yayınlanmış durumda. Güncelleme, ülkemiz dahil diğer bölgeler için birkaç gün içerisinde indirmeye sunulacak.
Güncellemenin cihazınız için yayınlanıp yayınlamadığını Ayarlar > Sistem güncellemeleri sıralamasını takip ederek öğrenebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim