Anlık Bildirim

OnePlus 6'nın görüntüleri paylaşıldı

OnePlus 6 akıllı cep telefonunun, önden ve arkadan olmak üzere görselleri paylaşıldı. Resimlerden birinde çalışır halde görüntülenen telefonun birtakım teknik detayları da gün yüzüne çıkmış oldu.
Kasım ayında tanıtılan OnePlus 5T akıllı telefon modelinden beri OnePlus cephesinden ses seda çıkmıyordu ancak bugün OnePlus 6'ya ait olduğu iddia edilen prototip görseller sızdırıldı ve böylece OnePlus 6 için sızıntı sezonu başlamış oldu.
Paylaşılan görsellere baktığımız zaman, şasisi boydan boya cam olan OnePlus 6'nın arka panelinde iki adet kamera lensi bulunuyor. Çift LED flaş ile desteklenen kameraların hemen altında parmak izi okuyucusu yer almakta. Arka panelde yer alan bir diğer detaysa OnePlus logosu oluyor.
Ön tarafta ise iPhone X'dakinden daha dar bir çentiğin yer aldığını görmekteyiz. OnePlus, bu çentiğin içerisine kamera, ahize ve bazı sensörleri yerleştirmiş. 
OnePlus 6 sızdırıldı
 
Önden ve arkadan olmak üzere OnePlus 6'ya ait olduğu iddia edilen resimlerden bir tanesinde telefonu çalışır halde görüyoruz. Birtakım teknik detayların üstü çizilse de telefonun 64 GB depolama kapasitesine ve 6 GB RAM'e sahip olduğu gözümüzden kaçmıyor. 
En güncel Android yazılımı Android 8.1 Oreo sürümü yüklü olan telefona OxygenOS 5.1.0 arayüzü giydirilmiş. Telefonun diğer teknik detayları ve tanıtım tarihi ise ne yazık ki bilinmiyor.  
OnePlus 6 sızdırıldı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9031 kez okundu.
30 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oneplus, oneplus 6 ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim