Anlık Bildirim

OnePlus 7T serisinin tanıtım tarihi resmen açıklandı

Çinli teknoloji devi OnePlus merakla beklenen yeni amiral gemisi telefonunu ne zaman tanıtacağını açıkladı. OnePlus 7T serisi için iki farklı lansman tarihi duyuruldu.
OnePlus sonunda bir sonraki amiral gemisi telefonunun ne zaman tanıtılacağını açıkladı. OnePlus 7T serisi akıllı telefonlar 26 Eylül’de Kuzey Amerika ve Hindistan’da düzenlenecek etkinlikte sahneye çıkacak. Avrupa lansmanı ise 10 Ekim’de Londra’da gerçekleştirilecek.
Çinli teknoloji devi etkinlik kapsamında OnePlus 7T ve 7T Pro modellerini tanıtacak. Gelen bilgilere göre her iki cihazda da Snapdragon 855+ işlemci, en az 8 GB RAM, gelişmiş üçlü kamera sistemi ve 90 Hz tazeleme oranına sahip ekran yer alacak.

OnePlus TV de sahneye çıkacak

Lansmanda iki akıllı telefonun yanı sıra ilk OnePlus TV de sahneye çıkacak. Şirketin piyasaya süreceği ilk TV'nin 4K çözünürlüğe sahip 55 inç QLED ekran, toplam gücü 50 watt olan sekiz hoparlör, Bluetooth uzaktan kumanda ve Android TV işletim sistemiyle gelmesi bekleniyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim