Anlık Bildirim

Opera'nın ücretsiz VPN uygulaması 30 Nisan'da kapanacak

Opera'nın mobil cihazlar için sunduğu ücretsiz Opera VPN hizmeti 30 Nisan'da kalıcı olarak kepenk indirecek. Şirket kullanıcılara %80 indirimli alternatif VPN hizmeti önerdi.
Piyasada mevcut birkaç VPN hizmeti var ancak bazıları aylık belirli bir abonelik ücreti talep ediyor. Opera bundan birkaç yıl önce hem iOS hem de Android platformları için kendi ücretsiz VPN uygulamasını duyurmuştu. Ne yazık ki şirket bu hizmetini sonlandırmaya karar verdi.
Resmi web sayfası aracılığıyla yapılan duyuruda Opera VPN'in 30 Nisan'da kapanacağı açıklandı. Yani bu tarih itibariyle hem iOS hem de Android kullanıcıları hizmetten faydalanamayacak. Opera Gold kullanıcılarının ise endişelenmesine gerek yok. Çünkü şirket bu kullanıcı grubuna alternatif bir VPN hizmeti olan SurfEasy Ultra VPN'den 1 yıllık ücretsiz abonelik sunacak.

SurfEasy Ultra VPN için %80 indirim

Opera Gold abonesi olmayanlar ise şirketin önerdiği SurfEasy Ultra VPN hizmetinden %80 indirimli olarak yaralanabilecekler. Elbette bu teklif ücretsiz hizmetin yerini tutmayacak ancak hiç olmazsa kullanıcıların %80 gibi oldukça büyük indirimle neredeyse bedavaya abonelik sahibi olmalarını sağlayacak.
Bununla birlikte, Opera’nın VPN hizmetini sadece mobil platformlar için sonlandıracağını belirtmek gerekir. Şu an için şirketin masaüstü tarayıcısı ücretsiz VPN hizmetini sunmaya devam edecek gibi görünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6714 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim