Anlık Bildirim

Oppo Find X görseli sızdırıldı iddiası

4 senedir hiç sesi soluğu çıkmayan Oppo Find amiral gemi serisi bomba gibi bir dönüşe hazırlanıyor. Firma yeni amiral gemisi için hiçbir masraftan kaçınmıyor.

Oppo’nun Find X ismini tescil ettirmesinden sonra amiral gemi serisinin geri mi döneceği sorusu akıllara gelmişti. Sızdırılan görseller firmanın iddialı bir model üzerinde çalıştığını gösteriyor.

Oppo Find X özellikleri

Amiral gemi sınıfında olacak Oppo Find X için Snapdragon 845 yonga seti, AMOLED ekran, 6GB RAM zaten beklenen özellikler. Asıl bomba ise batarya, ekran ve kamera tarafında patlıyor.

Sızdırılan görsellere göre Oppo Find X üçlü bir kamera kombinasyonuna sahip olacak. Huawei P20 Plus modelinde ilk kez gördüğümüz kombinasyonla 5x optik yakınlaştırma değerinin yakalandığı iddia ediliyor.

Diğer taraftan 19:9 görüntü oranı sunacak olan ekranın çentikli olduğu ve rekor bir ekran-kasa oranına sahip olduğu da gelen bilgiler arasında. Ayrıca bataryanın 15 dakikada yüzde 75 doluma ulaşan Super VOOC hızlı şarj teknolojisini de barındıracağı dile getiriliyor.

Yaklaşık 4 yıldır sesi soluğu çıkmayan Find serisinin bomba gibi döneceğini söyleyebiliriz. Henüz net bilgiler yok ancak muhtemelen yaz sonlarında Oppo bir tanıtım yapacaktır.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim