Anlık Bildirim

Özel üretim Galaxy S7 edge olimpiyat versiyonu duyuruldu

Samsung’un olimpiyat oyunlarına özel olarak sınırlı sayıda ürettiği Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition adındaki yeni akıllı telefon resmiyet kazandı.

Olimpiyat oyunlarının ana sponsorlarından Samsung, Rio 2016 olimpiyatları için hazırladığı özel üretim Galaxy S7 edge versiyonunu duyurdu. Cihazdan sadece 15000 civarında üretildi ve bunun bir kısmı satışa sunulacak.

Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition adındaki versiyon, dış tasarım olarak orijinalinden ayrılıyor. Güç, Home ve ses tuşları ile ahize ve kamera yuvası çerçeveleri farklı renklerle bezenmiş. Ayrıca Samsung’un lazer işlemeli olimpiyat logosunu taşıyan ilk akıllı telefon, Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition olacak.

Cihazın ana ekran uygulaması, kilit ekranı, arama ve mesajlar uygulamaları olimpiyat temasına bürünmüş. Ayrıca duvar kağıtları da olimpiyat izlerini taşıyor. Ayrıca Samsung, Rio 2016 adında bir uygulama geliştirmiş. Uygulama, olimpiyatlardan gelişmeler ve içerikler aktarırken, önemli olaylarda da bildirimler gönderiyor.

Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition versiyonundan 12500 adedi katılımcı atletlere hediye edilecek. Ayrıca yanında Gear IconX adındaki fitness kulaklığı da bulunacak. 2016 adet ise ABD, Çin, Brezilya, Almanya ve Güney Kore’de satışa sunulacak. Fiyat henüz belli değil.

Rio 2016 Android uygulaması

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim