Anlık Bildirim

Samsung Galaxy J2 2016 ve Smart Glow özelliği net bir şekilde karşımızda

Samsung’un giriş seviyesindeki yeni akıllı telefonu Galaxy J2 2016, barındırdığı yeni Smart Glow LED bildirim teknolojisi ile net bir şekilde karşımıza çıktı.

Samsung’un Galaxy J2 2016 modeliyle LED bildirim ışığına yeni bir bakış açısı getireceği bir süredir gündemdeydi. İnternete sızan görsellerle de, Smart Glow adındaki yeni teknolojinin gerçek tasarımını da görme fırsatımız oldu.

Galaxy J2 2016 modeli geçen yıl olduğu gibi yine mütevazi bir donanımla gelecek. 4.7 inçlik 720p çözünürlüğünde Super AMOLED ekran, Cortex-A7 tabanlı 4 çekirdekli bir işlemci, 2GB RAM, 8GB artırılabilir depolama kapasitesi, 8MP çözünürlüğünde arka kamera, Android 6.0 işletim sistemi şeklinde özellikler söz konusu.

Smart Glow özelliğinin neden ilk olarak giriş seviyesi bir modelde test edildiği ise bilinmiyor. Muhtemelen Samsung, gelecek tepkileri bu model üzerinde ölçecek ve herhangi bir eleştiri konusunda ise iptal edilmesi daha kolay olacak.

Smart Glow, ön taraftaki LED bildirim yerine, aydınlatma sistemini kamera yuvasının çevresine yerleştiriyor. Kullanıcılar farklı fonksiyonları Smart Glow teknolojisine ekleyebiliyor. Örneğin gelen uygulama bildirimine göre farklı bir renk belirleyebiliyor veya batarya, depolama alanı gibi donanım bazlı uyarılarda da farklı renkte bildirimler alınabiliyor. Son özellik ise geri sayım ile fotoğraf çekerken kullanıcının uyarılması oluyor.

Daha farklı fikirlerle geliştirilebilecek olan Smart Glow, şimdilik sadece Galaxy J2 2016 modelinde bulunacak. Gelen olumlu eleştiriler ile amiral gemi modellerinde de görmemiz olası. Cihazın ne zaman piyasaya çıkacağı bilinmiyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7619 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy j2 2016 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim