Anlık Bildirim

PC toplama sihirbazı oyun oldu

Kendinize ait bir PC bakım servisi açma hayaliniz varsa PC Building Simulator sanal ortamda bunu size sunuyor. Gerçekçi modellemeler ve fiyatlar ile oyun ilginizi çekecek.

Genç bir geliştiricinin amatör amaçlarla hazırladığı PC toplama oyunu büyük ilgi görünce bağımsız yapım da gecikmedi. PC Building Simulator kısa süre önce Steam üzerinde erken erişime açıldı.

PC Building Simulator neler sunuyor?

Claudiu Kiss adındaki geliştirici projesini ilk olarak amatör amaçlarla itch.io platformu üzerinde alfa sürümüyle kullanıma sunmuştu. Kiss gerçeğe o kadar yakın bir proje geliştirmişti ki tıpkı normal hayatta olduğu gibi bileşenlerin mutlaka birbirine uyumu gerekiyordu ve bu sağlanmadığı takdirde bilgisayar çalışmıyordu.

Oyun kendinize bir bilgisayar tamir mağazası açmanızı konu ediniyor. Hem belirli bir bütçe ile hayalinizdeki bilgisayarı toplayabiliyor, hem de tamirat için size gelen bilgisayarları onarıyorsunuz. Format atma, virüs taraması yapma, benchmark testleri çalıştırma, bileşenleri çıkarıp tekrar takma gibi pek çok çözüm üretmeniz gerekiyor. Eğer başarılı olursanız tanınmış bir PC bakım uzmanı olma yolunda ilk adımı atmış oluyorsunuz.

Gerçekçi fiziklerin yanında bileşenler de gerçek fiyatları ile listelenmiş. Bu bakımdan bütçeyi de dikkate almanız gerekiyor. Oyun kısa sürede 500 bin indirmeyi geride bırakınca bağımsız oyun için düğmeye basıldı.

29TL fiyat etiketine sahip olan oyun gerek grafikleri gerekse de gerçekçi yapısıyla bağımlılık yapıyor. Hali hazırda oyuna sanal bileşenler eklenmeye devam ediyor bu bakımdan bazı eksikliklerin olacağı belirtiliyor.

Oyun linki 



 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7197 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, pc building simulator ve Yazılım
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim