Anlık Bildirim

Pembe renkli Galaxy Note 8 geliyor

Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy Note 8'i farklı pazarlarda pembe renk seçeneği ile sunacak. Star Pink adı verilen özel varyasyona sahip model, diğer Note 8 modelleri ile aynı fiyata satılacak.

Pembe renkli Galaxy Note 8 geliyor Tam Boyutta Gör

Samsung, önceki amiral gemilerinde de yaptığı gibi Galaxy Note 8’i bazı bölgelere özel renk seçeneğiyle sunacak. Koreli teknoloji devi, Tayvan’da Note 8’i “Star Pink” isimli özel versiyon ile piyasaya sürecek.

Elde edilen raporlara göre Tayvan’da satılan akıllı telefonların yaklaşık %30’luk bölümünü pembe ve pembe altın renkli telefonlar oluşuyor. Bu durumu avantaja çevirmek isteyen Samsung, geçtiğimiz aylarda Galaxy S8 ve Galaxy S8+’ın pembe renkli varyasyonunu Tayvan’da satışa sunmuştu. Aynı politikayı Note 8 için de uygulayacak.

Pembe renkli Galaxy Note 8’in arka kapağı, metal gövdesi, düğmeleri ve S Pen kalemi pembe renkte. Bunun dışında diğer Galaxy Note 8’lerden farkı yok gibi görünüyor.

Önce Tayvan’da satışa çıkacak pembe Note 8, ilerleyen dönemlerde diğer Asya ülkelerinde de satışa çıkabilir. Telefonun Tayvan satış fiyatı da belli oldu. TWD 34,200 yani yaklaşık 1000 dolara satılacak. Diğer renk Note 8 modelleri ile arasında fiyat farkı bulunmuyor.

Galaxy Note 8 Star Pink modelinin görsellerine galeriden ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim