Anlık Bildirim

Periscope'a 360 derece canlı yayın özelliği geldi

Periscope için yayınlanan son güncelleme ile uygulamada 360 derece canlı yayın dönemini resmen başlattı. İlk yayını ise platformun ünlü isimlerinden Alex Pettitt ve Brandee Anthony yaptı.
Özellikle mobil cihaz kullanıcıları arasında giderek daha popüler hale gelmeye başlayan online canlı yayın sektörü adım adım gelişmeye devam ediyor. Bu alanda hizmet veren bir numaralı isimlerden Periscope ise hem daha fazla kişiye ulaşabilme hem de mevcut kitleyi elinde tutabilme adına yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor.
Kısa süre önce grup yayınlarını hayata geçiren platform son güncelleme ile nihayet 360 derece canlı yayın özelliğine kavuştu. Şimdilik sadece sınırlı kullanıcı grubu için hayata geçirilen içeriklere web sitesi ve mobil uygulama üzerinden ulaşabilmek mümkün.
Facebook Live ve kısa süre önce canlı yayın desteğine kavuşan Instagram'ın geniş kitlelere ulaşmasını engellemek isteyen Periscope’un önündeki en büyük problem ise tahmin edebileceğiniz gibi kullanıcı yelpazesi. Zira Twitter, Instagram ve Facebook’un aktif üye sayıları karşılaştırıldığında Periscope’un bir adım öne çıkabilmek için yenilikçi özellikler sunması gerekiyor. Platformun ünlü isimlerinden Alex Pettitt ve Brandee Anthony tarafından gerçekleştirilen Periscope’un ilk 360 derece yayınını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim