Anlık Bildirim

Phil Schiller: Samsung patent ihlaliyle marka imajımızı zedeledi

Phil Schiller: Samsung patent ihlaliyle marka imajımızı zedeledi

Yıllarca bileşen tedariği konusunda iki büyük ortak olan Apple ve Samsung, son üç yıldır ise patent davaları nedeniyle mahkemelerde karşı karşıya gelmeye başladı. Her iki tarafın yöneticileri birbirlerine karşı sık sık açıklamalarda bulunuyor.

Bu davaların en sonuncu duruşmasında ise Apple'ın başkan yardımısı Phil Schiller, Samsung'a önemli göndermelerde bulundu. Schiller, Galaxy S akıllı telefonunu ilk gördüğünde gözlerine inanamadığını çünkü iPhone'un birebir kopyası olduğunu belirtti. 

Schiller, Galaxy S modelinin kendi yenilik ve tasarım yeteneklerini halkın alışık olmadığı bir şekilde sorgulamasına sebep olduğunu ve bunun da Apple'ın imajına zarar verdiğine inanıyor. 

Samsung'un avukatı Bill Price'in ise çapraz sorguda Schiller'e bazı şeylerin ortak kabul edilmesi gerektiğini, çok güzel veya çok hoş bir tasarımın patentinin Apple'ın elinde olamayacağını ve Apple'ın da küçük tablet modellerinin başarısına bir refleks olarak iPad mini modelini piyasaya sürdüğünü söylediği ifade ediliyor.

Davanın seyri konusunda herhangi bir öngörü yok ancak iki firma arasındaki patent davalarının sonunun gelmeyeceği düşünülüyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1214 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, Samsung ve patent
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim