Anlık Bildirim

Pil canavarı Lenovo P2 Türkiye'de: Fiyat ve özellikleri

Ülkemizde de önemli satış rakamlarına ulaşan 5000mAh pilli Lenovo Vibe P1'in yeni nesil devam modeli olan P2 nihayet ülkemizde. Telefonun detaylı özellik ve fiyat bilgisini haberimizde bulabilirsiniz.
Lenovo'nun merakla beklenen yeni nesil pil canavarı P2 nihayet ülkemizde. Vibe P1 modeliyle ülkemizde de beğeni kazanan Lenovo, ara modeli Vibe P1 Pro sonrasında 5100mAh kapasiteli P2 ile iddiasını pekiştirmeyi hedefliyor. 
Vibe ismin taşımayan ve model adı sadece P2 olan yeni model, selefine göre 8.3mm'ye düşen kalınlığı ve 177 gram olan ağırlığı ile artık mobilitesi daha yüksek bir telefon. 5.5-inç ekran kullanan ancak panel tipi yerine IPS'den Super AMOLED'e geçiş yapan telefonda çözünürlük ise değişmiyor ve yine Full HD olarak karşımıza çıkıyor.
İşlemci tarafı güncellenen ve Qualcomm'un 14nm ilk platformu olan Snapdragon 625'in güç verdiği telefon, 4GB LPDDR3 RAM ve 32GB/64GB depolama seçenekleriyle geliyor. Çift SIM veya SIM + SD kart kullanımına izin veren telefon Android 6.0.1 ile geliyor.
Arkada Sony IMX 258 sensörlü 13MP, ön kamerası ise 5MP çözünürlüğünde kamerası olan telefon, yine selefinden farklı olarak 4K video kaydı da yapabiliyor. 802.11n WiFi, NFC, FM Radyo ve parmakizi okuyucusu gibi donanımlarla desteklenen telefonda 1.5 Watt gücünde hoparlör bulunuyor. Telefonun ülkemiz satış fiyatı 1699TL olarak açıklandı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
31957 kez okundu.
29 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lenovo, 5100mah ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim