Anlık Bildirim

PlayStation Classic dünyayla aynı anda Türkiye’de satışa sunuldu

Sony'nin 24 yıl önce piyasaya sürdüğü orijinal PlayStation’ı anmak amacıyla hazırlanan PlayStation Classic ülkemizde satışa sunuldu. Konsol 20 adet önceden yüklenmiş oyunla birlikte geliyor.
PlayStation Classic Türkiye'de satışa sunuldu Tam Boyutta Gör
Sony’nin geçtiğimiz aylarda tanıttığı retro oyun konsolu PlayStation Classic sonunda piyasaya sürülüyor. 24 yıl önce 1994 yılında satışa çıkan orijinal PlayStation modelinin minyatür bir versiyonu olan konsol, tüm dünyayla aynı anda ülkemizde de satışa sunuldu.

20 adet ön yüklü oyun

Konsol, unutulmaz klasik oyunlardan 20 adediyle birlikte geliyor. Bunlar; Wild Arms, Twisted Metal, Tom Clancy’s Rainbow Six, Tekken 3, Syphon Filter, Super Puzzle Fighter 2 Turbo, Ridge Racer Type 4, Revelations: Persona, Resident Evil Director’s Cut, Rayman, Oddworld: Abe’s Oddysee, Mr. Driller, Metal Gear Solid, Jumping Flash!, Intelligent Qube, Grand Theft Auto, Final Fantasy VII, Destruction Derby, Cool Boarders 2, Battle Arene Toshinden isimli yapımlar.

Retro konsolun donanımı, 4 çekirdekli MediaTek 8167A işlemci, PowerVR GE8300 garfik birimi 1 GB DDR3 RAM ve 16 GB depolama bileşenlerinden oluşmakta. Bu donanım nostaljik oyunlar için oldukça yeterli. Görüntü çıkışı ise HDMI üzerinden 720P çözünürlük ile sağlanıyor.

1994’de tanıtılan orijinal konsoldan %45 daha küçük boyutta olan PlayStation Classic, kutu içeriği olarak HDMI kablo, USB kablo ve 2 adet kontrolcüye sahip. Konsolun ABD fiyatı 100 dolar olarak belirlenmişti. Türkiye’de ise 799 TL fiyat etiketi ile raflarda yerini almış.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16865 kez okundu.
69 kişi, toplam 75 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, PlayStation ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim