Anlık Bildirim

Playstore'dan büyük yıl sonu indirimleri

Türk Telekom, dijital oyun platformu PlayStore’da Black Friday’e özel indirim kampanyasını duyurdu. Buna göre FIFA 17, Battlefield 1 gibi birçok oyuna yüzde 80'e varan indirimlerle sahip olabilirsiniz
Tüm dünyada devam eden Black Friday alışveriş çılgınlığı dijital oyun cephesinde de etkisini gösteriyor. Sony ve Steam’in ardından Türk Telekom da Playstore’da büyük yıl sonu kampanyası başlattı. Ubisoft, Electronic Arts, 2K, Sega, Bethesda ve Rockstars gibi yayıncıların yüzlerce oyununun yer aldığı kampanya kapsamında en iddialı oyunlar yıl sonuna özel fiyatlarla oyunseverlere sunuluyor.
Açıklanan 300 oyun arasında FIFA 17, XCom 2, Battlefield 1, Anno 2205, GTA V, Doom, Fallout 4, Mafia III, Far Cry Primal, Sid Meier’s Civilization VI, Need For Speed, NBA 2k17, Tom Clancy’s The Division, Tom Clancy’s Siege ve Assassin’s Creed: Syndicate gibi popüler yapımlar bulunuyor.
Türk Telekom kullanıcıları isterlerse diledikleri oyunu internet faturalarına ek 12 aya varan taksit avantajıyla satın alabilecekler. Kampanya ile ilgili detaylı bilgilere ve güncellenen oyun indirimlerine buradaki sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim