Anlık Bildirim

Instagram'da ekran görüntüsü aldığınızda artık karşı tarafa bildirim gidecek

Kısa süre önce yayınlanan son güncelleme ile özel mesaj üzerinden hikaye paylaşma yeniliğine kavuşan Instagram’da artık hikayelerin ekran görüntüsünü alırsanız karşı tarafa bildirim gidecek.
Facebook çatısı altına girdikten sonra çok daha fonksiyonel özelliklere kavuşan ancak ana ruhunu kaybettiği ve giderek çizgisinden çıktığı gerekçesiyle yoğun eleştirilerin hedefi haline gelen Instagram yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor.
Son olarak canlı yayın ve özel mesaj üzerinden hikaye paylaşma özelliklerine kavuşan platformda aslında çok fazla bahsedilmeyen fakat kullanıcılar için oldukça önemli sayılabilecek bir değişiklik daha var. Buna göre artık özel mesaj üzerinden (dm) gönderilen hikayelerin ekran görüntüsünü alırsanız karşı tarafa anında bildirim gidecek. Kayıt alan kullanıcıların profil fotoğraflarının altında ise "Ekran görüntüsü" ibaresi yer alacak. Herkese açık şekilde yayınlanan hikayelerde ise şimdilik böyle bir durum söz konusu değil.
Diğer taraftan onaylı profile sahip kullanıcılar bundan böyle hikayeler üzerinden bağlantı da (link) paylaşabilecekler. Pazarlama konusunda markaların işine yarayabilecek özellik şimdilik sınırlı grup tarafından test ediliyor. Kısa süre içerisinde canlı yayın özelliğine de kavuşması beklenen Instagram, birden çok hizmeti tek çatı altında toplayarak hedef tahtasına Periscope ve Snapchat’i alıyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
54359 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
instagram, bildirim ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim