Anlık Bildirim

Pocket TV ile herhangi bir televizyonu akıllı TV'ye dönüştürebilirsiniz

Akıllı TV modellerinin trendinin yükseldiği son dönemlerde farklı alternatif çözümler de gündeme gelebiliyor. Dubai çıkışlı Infinitec girişiminin Pocket TV projesi buna iyi bir örnek.

Cotton Candy ile benzer bir mantığa sahip Pocket TV, USB bellek boyutlarında bir mini PC. HDMI 1.3 çıkışına sahip cihazı herhangi bir ekrandaki HDMI girişine doğrudan takarak kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

1GHz hızında çalışan ARM Cortex-A9 tabanlı bir işlemciye yer veren cihaz, 512MB RAM, Mali-400 grafik birimi, 4GB depolama kapasitesi, WiFi, Bluetooth, güç için mini USB girişi, microSD girişi, USB 2.0 portu, Android 4.0 işletim sistemi, 35Gr ağırlık sunuyor.

Cihazın yönetimi ise standart bir kızılötesi kumanda veya jiroskop özelliğine ve standart klavyeye sahip Air Remote kumandasıyla el hareketleri ile sağlanabiliyor. Ayrıca Google Remote TV uygulaması ile akıllı telefon ve tabletlerden de kontrol edilebiliyor. Girişim kendi uygulamasını da geliştiriyor.

50 gün içerisinde 100 000$ toplaması gereken proje şimdiden yarısına erişti. 100$ ve üzeri bağışlarda Pocket TV hediye ediliyor.
Pocket TV ile herhangi bir televizyonu akıllı TV'ye dönüştürebilirsiniz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8873 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kickstarter
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim