Anlık Bildirim

Popüler çiftçilik oyunu Stardew Valley, iOS cihazlara geliyor

Son zamanların en popüler çiftçilik oyunlarından biri olan Stardew Valley'in mobil versiyonları geliştiriliyor. Bu eğlenceli oyunun ilk olarak iOS platformuna geleceği açıklandı.
Eric Barone tarafından geliştirilen ve Chucklefish tarafından yayınlanan, popüler çiftçilik simülasyonu oyunu Stardew Valley'in, 24 Ekim Çarşamba günü iPhone ve iPad cihazlara geleceği açıklandı. Oyunun Android versiyonunun ise yapım aşamasında olduğu belirtiliyor.

Oyun için öğelere para harcamayacaksınız

Yapımcı blogunda yayınlanan duyuruda oyunun 7.99 dolardan satışa sunulacağı duyuruldu. Yalnız burada önemli bir detay var. Zira bu oyunu ücretli olarak satın alırsanız, oyunun içindeki hiçbir öğeyi parayla satın almak zorunda kalmıyorsunuz.
Stardew Valley, Harvest Moon video oyun serisinden esinlenerek geliştirilmiş bir çiftçilik simülasyonudur. Bu eğlenceli oyunda ölen büyük babasının harap çiftliğini düzene sokmak için tüm işlerini bırakan bir karakteri canlandırıyorsunuz. 3.5 milyondan fazla satan bu oyunun Android versiyonunun ne zaman yayınlanacağı konusunda ise henüz net bir bilginin olmadığını da belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim