Anlık Bildirim

Popüler yarış oyunu DiRT 3'ü bugüne özel ücretsiz indirin

Yarış oyunları dünyasının en popüler isimlerinden olan DiRT 3 Complete Edition'a bugüne özel gerçekleştirilen kampanya ile 49 TL yerine tamamen ücretsiz şekilde sahip olabilirsiniz.
Popüler yarış oyunu DiRT 3'ü bugüne özel ücretsiz indirin
 
Yarış oyunları denildiğinde F1, Grid ve Colin McRae Rally gibi efsane yapımlarıyla akıllara ilk gelen isimlerden olan Codemasters'ın DiRT 3 oyunu, bugüne özel düzenlenen indirim fırsatıyla tamamen ücretsiz şekilde indirilebiliyor.
2015 yılında uluslararası sürümü indirmeye sunulan DiRT 3 Complete Edition'da oyunseverler ayrıca yeni araçların ve pistlerin yer aldığı tüm indirilebilir paketlere de (DLC) sahip oluyorlar. Humble Bundle’ın doğum günü etkinliği çerçevesinde düzenlenen kampanya ile 29.99 dolar yerine ücretsiz şekilde indirilebilen oyun, grafikleri ve fizik motoruyla adını unutulmazlar listesine yazdırmayı başardı.
DiRT 3 Complete Edition’ı Steam hesabınıza eklemek için buradaki sayfayı, adım adım nasıl yapılacağı konusunda yardım almak için ise şuradaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz. Haberi hazırladığımız an itibariyle kampanyanın sona ermesine 1 gün, 4 saat ve 20 dakika kaldı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8910 kez okundu.
24 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, ücretsiz ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim