Anlık Bildirim

Porsche ilk elektrikli otomobili Taycan'ın teaser görsellerini yayınladı

Alman otomobil devi Porsche, Eylül ayında tanıtacağı ilk elektrikli otomobilinin teaser görsellerini yayınladı. Taycan olarak adlandırılan araç hakkında ipuçları veren görseller haberimizde.
Porsche, ilk elektrikli otomobili olan Taycan'ı Eylül ayında tanıtacağını açıklamıştı. Alman otomobil devi şimdi ise merakla beklenen aracın birkaç ipucu görselini paylaştı. Porsche Taycan'ın ön gösterimi esasında Mission E konsepti ile yapılmıştı. Şimdi ise otomobilin konseptten ne kadar farklı olacağını görebiliyoruz.
Genel görünüm olarak beklenildiği gibi Mission E'nin bir tık altında kalıyor. Taycan'ın tasarım açısından Panamera ve yeni 911'den birçok esinti taşıdığı söylenebilir. Otomobil piyasaya sürüldüğünde dev markanın yeni elektrikli model serisine öncülük edecek.

Taycan için 20.000'den fazla sipariş alındı

Porsche, ikinci elektrikli otomobilinin Taycan Cross Turismo olacağını ve ardından da tamamen elektrikli Macan geleceğini doğruladı. Şirket 2025 yılı itibariyle tüm satışlarının yarısını elektrikli modellerin oluşturmasını bekliyor. Alman marka kısa süre önce de Taycan için 20.000'den fazla sipariş aldığını açıklamıştı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim