Anlık Bildirim

Project Tango mobil oyunlarla birleşiyor

Project Tango mobil oyunlarla birleşiyor

Google'ın mobil cihazlar yoluyla çevredeki ortamı 3 boyutlu olarak haritalayabildiği Project Tango adındaki projesi çok geçmeden mobil oyunlarla buluşmaya başladı.

Google ve Limbic stüdyoları ortaklığında geliştirilen Zombie Gunship Reality, Project Tango teknolojisini kullanan ilk mobil oyun olacak. Duyuru ise Google I/O 2014 konferansında yapıldı. 

Zombie Gunship oyununun devamı niteliğinde olacak Zombie Gunship Reality mobil cihazların kameralarını ve sensörlerini kullanarak hareketlerinizi 3D olarak algılıyor ve oyuna aktarıyor. Örneğin oyunda Liberty adasında uçarken siz gerçek hayatta yürüyor oluyorsunuz.
Hedeflere yaklaşmak için mobil cihazı yere doğru yaklaştırmak, uzaklaşmak için ise cihazı yukarıya doğru kaldırmak gerekiyor. Ayrıca oyunu oynamak için yürüdüğünüz alanın oldukça geniş olması gerekiyor. 

Limbic Project Tango teknolojisini farklı yapımlarda da kullanacağını belirtiyor. Zombie Gunship Reality oyunu sonbahar döneminde Project Tango teknolojisine uygun olan mobil cihazlar için indirmeye sunulacak.  


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim