Anlık Bildirim

Qualcomm Snapdragon 680'in Geekbench sonuçları ortaya çıktı

Qualcomm'un 600 serisi yonga setlerinin arasına bir yenisi katılıyor. Snapdragon 680 olarak gelmesi beklenen yonga setinin tek çekirdek performansı Snapdragon 835'e oldukça yakın.
Qualcomm geçtiğimiz günlerde, yeni Snapdragon 700 serisinin ilk yonga setini tanıttı. Snapdragon 710 olarak duyurulan yeni yonga seti Snapdragon 660'ın halefi olarak kabul ediliyor. Görünüşe bakılırsa şirket Snapdragon 600 serisinde bir başka yonga seti duyurma hazırlığında. Snapdragon 680 olarak gelmesi beklenen yonga seti Geekbench'te ortaya çıktı.
Geekbench sonuçlarına göre Snapdragon 680 ile çalışan akıllı telefon tek çekirdek testinden 1940 puan, çoklu çekirdek testinden ise 5153 puan aldı. Yonga setine test sırasında Android Oreo 8.1 işletim sistemi ve 6 GB RAM'in eşlik ettiğini belirtelim. Kıyaslama puanların bakıldığında, Snapdragon 680 yonga setinin Snapdragon 710'un gerisinde kaldığı ancak Snapdragon 660 yonga setinden daha iyi performans gösterdiği görülüyor.

Tek çekirdek performansı Snapdragon 835'e yakın

2.15 Ghz maksimum saat hızında çalışabilen Snapdragon 680, Qualcomm'un 600 serisindeki altı çekirdekli ikinci yonga seti olacak. Ayrıca yonga setinin tek çekirdek sonuçlarının, geçen yılın neredeyse tüm amiral gemilerine güç veren Snapdragon 835'e oldukça yakın olduğunu belirtmek gerekir. Snapdragon 680 büyük olasılıkla bu yıl üst orta sınıf akıllı telefonlara güç verecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim