Anlık Bildirim

Quitbit akıllı çakmak projesi sigara alışkanlığınızı kontrol altına almayı planlıyor

Quitbit akıllı çakmak projesi sigara alışkanlığınızı kontrol altına almayı planlıyor

Tüketicilerin sigara alışkanlığından kurtulmasına yönelik olarak geleneksel yöntemlerden elektronik yöntemlere kadar pek çok çözüm mevcut. Quitbit ise konuya farklı bir açıdan yaklaşmayı planlıyor.

Quitbit bir akıllı çakmak. Araç çakmaklarına benzer bir alev sistemi olan Quitbit, akıllı fonksiyonlarını ise sensörleri ve LED ekranına borçlu. Quitbit, sensörleri sayesinde kaç tane sigara içtiğinizi ve hangi sıklıkta içtiğinizi algılayabiliyor. 

Özel optimizasyonlar sayesinde çakmağı amaçsız açıp kapadığınızda veya arkadaşınızın sigarasını yaktığınızda bunları da es geçebiliyor. Günün sonunda sadece sizin içtiğiniz sigaralar kaydediliyor ve LED ekranında rakamlar size sunuluyor. 

Quitbit uyumlu uygulaması sayesinde Bluetooth 4.0 üzerinden istatistikleri, ne kadar sigara masrafı yaptığınızı, ne kadar zehir soluduğunuzu görebiliyor dilerseniz kendinize azaltma hedefi de koyabiliyorsunuz. Hedefe ulaştığınızda çakmak alev modülünü devre dışı bırakıyor. 

Kickstarter platformunda destek arayan Quitbit projesi 1 ay içerisinde 50 000$ bağış limitini geçmek zorunda. 70$ ve üzeri bağışlarda Quitbit hediye ediliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1379 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kickstarter
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim