Anlık Bildirim

Rocky efsanesi Real Boxing 2'de canlanıyor

Her iddialı film öncesinde artık bir mobil oyununu görmek mümkün oluyor. Bond : Spectre, Star Wars : Güç Uyanıyor derken şimdi sıra Creed filminde.

Sylvester Stallone'nin yeniden Rocky olarak beyazperdeye döneceği Creed filmi için geri sayım devam ederken, yapımcılar ilgi uyandırmak adına mobil platformların yolunu tuttu. Popüler boks oyunu Real Boxing 2, Creed temalı olarak yeniden uygulama mağazalarına geliyor.

Real Boxing 2 : Creed hikaye anlamında orijinal oyundan oldukça farklı ve filmin senaryosunu temel alıyor. Filmin hikayesinde Rocky, Apollo'nun oğlu Adonis Johnson'u eğitirken, oyunda ise siz eğitiyor. Kariyerinize başladıktan sonra ilk rakibiniz Adonis Johnson olurken sonraki güncellemelerde Apollo Creed, Clubber Lang ve Ivan Drago gibi efsaneler oyuna eklenecek. 

Tek kişilik hikaye modunun yanında oyunda bir de çok oyunculu mod yer alıyor. Dünyanın farklı yerlerinden oyuncular eşleşme yaparak birbirini yere sermeye çalışıyor. Real Boxing 2: Creed için yeni bir tanıtım yayınlanırken, oyun 19 Kasım 2015 tarihinde mağazalarda olacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim