Anlık Bildirim

Samsung 105 inçlik kavisli Ultra HD televizyonunu CES 2014'te görücüye çıkaracak

Samsung 105 inçlik kavisli Ultra HD televizyonunu CES 2014'te görücüye çıkaracak

Televizyon üreticileri arasında son dönemde çözünürlüğün yanında boyut ve eğim konnularında da ciddi bir rekabet yaşanıyor. LG'nin 105 inçlik Ultra HD geniş ekran televizyonundan sonra Samsung da kendi ürününü lanse etti.

Esas itibariyle CES 2014 fuarında karşımıza çıkacak olan ürün Samsung tarafından dünyanın ilk en çok eğimli Ultra HD televizyonu olarak lanse ediliyor. 

Televizyonun görüntü formatı geçen yıl popüler olmaya başlayan ve sinema perdesi tecrübesi verdiği belirtilen 21:9. Samsung'un ürünü de LG'nin ki gibi 5120x2160 piksel çözünürlük sunuyor ve yine 4K tanımı içerisinde yer alıyor. Televizyonda kullanılan yeni bir algoritma renkleri optimize ediyor ve derinlik algısını artırıyor. 

Quadmatic Picture Engine ile de kaynak ne olursa olsun içerikler Ultra HD kalitesine yükseltiliyor. Ayrıca kenardan bakıldığı zaman ekran iki kat daha canlı renkler sunabilirken, herhangi bir açıdan bakıldığında ise en iyi TV izleme tecrübesini sunuyor. 105 inçlik Ultra HD televizyon ile ilgili Samsung'un CES 2014 fuarında detaylı açıklama yapması bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1355 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim