Anlık Bildirim

Samsung 18.4 inçlik yeni bir tablet üzerinde çalışıyor

Samsung'un 13 Ağustos'taki lansmanda bir de tablet modeli tanıtacağının ortaya çıkmasının ardından bu yeni tablet modelinin ne olacağına dair sorular gündeme gelmeye başladı. Hindistan'da gelen yeni bir haber ise kafaları karıştırdı. 

Test amacıyla ay başında Hindistan'a gönderilen SS-18.4 adındaki bir cihaz 18.4 inç ekrana sahip bir tablet. Tabletin test süreci sonunda imha edileceği belirtiliyor. Yani anlaşılan çok fazla ortada kalması istenmiyor. Zira önceki test ürünlerinde sadece satılmasının yasak olduğunu belirten ibareler yer alıyordu. 

Samsung'un bugüne kadar ürettiği en büyük ekranlı tablet modelleri 12.2 inçlik PRO serisi içerisinde yer alıyordu. 18.4 inç boyutu Samsung için de bir ilk olacak. Tabletin maliyeti 500$ civarında belirlenmiş. Bu bakımdan üst seviyeye yönelik bir model olduğu anlaşılıyor. Ancak bu model Android ile mi yoksa Windows ile mi çalışacak bilinmiyor. 

Hindistan'a test amacıyla gönderilen cihazlar genelde piyasaya çıkıyor. Galaxy Tab PRO tabletler, Galaxy S5 mini, Galaxy S5 Active akıllı telefonları piyasaya çıkmadan önce Hindistan'a uğramışlardı. Ancak bu sadece bir tasarım denemesi de olabilir.

Unpacked etkinliğine gelecek olursak görsellerdeki silüetin boyutunun 18.4 inç olması biraz zor gibi duruyor. Bu yeni cihaz firmanın kurumlara yönelik olarak geliştirdiği bir tablet modeli de olabilir. Muhtemelen Eylül ayındaki IFA 2015 fuarında daha fazla bilgi elimize geçecektir.  
Samsung 18.4 inçlik yeni bir tablet üzerinde çalışıyor
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2644 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim