Anlık Bildirim

Samsung 5 ayda 5 milyon Galaxy Note modeli sattı


Samsung'un tarihindeki en başarılı satışları yapmasına neden olan Galaxy S ve Galaxy SII modellerinin ardından 5.3 inç ekranlı Galaxy Note modeli de firmanın yeni rekortmeni olmaya hazırlanıyor.

Samsung'un yaptığı duyuruya göre Galaxy Note modeli piyasaya çıkışının 5. ayını geride bırakırken 5 milyonluk satış rakamı yakaladı. Galaxy Note modeli bir milyon barajını da ikinci ayı dolmadan yakalamayı başarmıştı.
1.4GHz hızında çalışan çift çekirdekli Exynos işlemci, 1GB RAM,  5.3 inçlik 1280 x 800 piksel çözünürlükte ekran, 8MP arka kamera, 16GB/32GB depolama kapasitesi, microSD kart girişi, 1080p video kaydı gibi özelliklerin yanında yenilikçi S-Pen stylus kalem teknolojisi Galaxy Note modelini önceki seriden bir adım öne çıkarıyordu.

Ekranının büyüklüğü tartışmalara neden olsa da modelin tüketici tarafından oldukça beğenildiği görülüyor. Ancak bilindiği gibi Android 4.0 güncellemesi söz verildiği tarihten biraz daha ileriye ötelendi ve bahar aylarında başlayacağı bildirildi. Android 4.0 güncellemesi ile birlikte Samsung kullanıcılara Premium Suite adında S-Pen ile uyumlu özel uygulamalardan oluşan bir de paket sunacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5022 kez okundu.
18 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samsung galaxy note, s pen ve Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim