Anlık Bildirim

Samsung, 50 milyon Galaxy S3 sattığını duyurdu

Samsung, 50 milyon Galaxy S3 sattığını duyurdu

Samsung'un geçen yıl pazara sunduğu amiral gemi modeli Galaxy S3, hızlı bir giriş yaptığı pazarda halen vites küçültmüş değil. Güney Kore'de satışa sunulan Galaxy S4 şerefine yapılan etkinlikte, modelin son satış rakamları paylaşıldı.

Ocak ayında 40 milyon satış barajını geride bırakan Galaxy S3, ivmesini hiç düşürmeyerek 50 milyon barajını da geride bırakmayı başardı ve yeni bir rekor kırdı. Geçen yıl Mayıs ayında tanıtılan ve kısa süre içerisinde pazara sunulan Galaxy S3, halen sayısız ülke pazarında popüler akıllı telefonlar arasındaki yerini koruyor. 

Galaxy S3'ün elde ettiği bu büyük başarı Galaxy S4 için de beklentileri artırmış durumda. Samsung yöneticileri Galaxy S4 modeline adeta talep patlaması yaşandığını ve bu yıl 100 milyon Galaxy S4 hedeflerinin önünde çok küçük bir oranda stok yetersizliği engelinin bulunduğunu açıkladı.

Samsung'un özellikle ABD'de büyük talep rakamları nedeniyle ürün yetiştirmede zorlandığı açıklanmıştı. Ancak uluslararası pazar için herhangi bir stok sıkıntısı haberi gündeme gelmedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2993 kez okundu.
21 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim