Anlık Bildirim

Samsung, Bada 2.0 platformunu kullanan Wave 725 modelini hazırlıyor

Finlandiya'nın mobil iletişim devi Nokia'nın koltuğuna gözünü diken Samsung, güncel olarak dört farklı grupta cep telefonunu tüketicilerle buluşturuyor: Android OS, Bada OS, Windows Phone 7 ve java platformunu kullananlar modeller...
Son zamanlarda Samsung'un ağırlıklı olarak Android işletim sistemli modellerle karşımıza çıkması akıllara ''Bada platformuna ne olacak?'' sorusunu getirmedi değil. Ancak Samsung, Bada'yı desteklemeye kararlı gibi. Bir kaç hafta önce Wave 578'i duyuran Samsung'un şimdi de Wave 725 üzerinde çalıştığı söyleniyor.
Wave 725 görünüşe göre Güney Koreli üreticinin Bada 2.0 platformunu kullanan ilk modelleri arasındaki yerini alacak. Samsung'un eylül ayından itibaren oldukça dikkat çekici bir fiyat stratejisiyle satışa sunacağı ifade edilen Wave 725, söylenenlere göre 3.65-inç boyutunda ve 320 x 480 piksel (HVGA) çözünürlüğünde dokunmatik ekran, NFC (Near-Field Communications) desteği, Wi-Fi bağlantısı, Bluetooth 3.0, 5 megapiksel çözünürlüğünde kamera ve görüntülü konuşma için VGA kamera gibi özellik listesi sunacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim