Anlık Bildirim

Samsung, Bixby 2.0'ın Galaxy Note 9 ile gelebileceğini açıkladı

Samsung Mobile'ın patronu DJ Koh, 800'den fazla şirket tarafından test edilen Bixby 2.0'ın Galaxy Note 9 lansmanına kadar hazır olacağını söyledi. Sanal asistanla ilgili son bilgiler haberimizde...
Teknoloji sektöründeki dijital asistan sayısı giderek artarken bunların arasına son olarak Samsung'un Bixby isimli asistanı katılmıştı. Amazon Alexa ve Google Assistant çok sayıda akıllı hoparlöre hayat vermeyi sürdürürken Apple Siri de giderek yaygınlaşmaya devam ediyor. Peki ya Bixby ne durumda?
Dijital asistanın geleceğini merak edenler için yeni haberler var. Samsung, Bixby'nin bir sonraki sürümünün Galaxy Note 9 ile birlikte geleceğini doğruladı. Samsung Mobile'ın başındaki isim olan DJ Koh konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Bixby 1.0 için, pazara hızlı bir şekilde sunum üzerinde durduk. Ekosistemi genişletmek zordu. Dolayısıyla Bixby 2.0 bu yönü güçlendirecek ve yoğun şekilde çalışıyoruz" dedi.

800'den fazla şirket test ediyor

DJ Koh ayrıca geçen yıl Aralık ayında genel beta sürümü için talep almaya başladıklarını ve şimdiye dek 800'den fazla şirketin Bixby 2.0'ı test ettiğini söyleyerek "Bu hızda, sanırım Bixby 2.0'ı Galaxy Note 9 lansmanında sahneye çıkarabileceğiz" dedi. Galaxy Note 9'un önümüzdeki Ağustos veya en geç Eylül ayında tanıtılacağını düşünürsek Bixby'nin bir sonraki sürümü ile tanışmak için biraz daha beklememiz gerekecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim