Anlık Bildirim

Samsung Display ve Japan Display, 2014'deki WQHD ekranlar için seri üretime başlıyor

Samsung Display ve Japan Display, 2014'deki WQHD ekranlar için seri üretime başlıyor

Akıllı telefon dünyasının lideri olan Samsung'un 2014'de üst düzey akıllı telefonlarında izleyeceği teknik strateji kesinleşiyor.

Kısa bir süre önce yayınladığımız haberimizde Samsung'un gelecek planlarıyla ilgili son gelişmeleri sizelere detaylıca aktarmıştık. O haberde öne çıkan 64-bit desteği ve WQHD çözünürlüklü ekranlarla ilgili firmaya yakın isimlerden açıklamalar geliyor.

Digitimes'ın Samsung'a yakın isimlerden edindiği bilgilere göre firmanın 2014 yılı için hazırladığı amiral gemisi modellerinde 64-bit desteği, 16MP'lik kamera ve WQHD (2560x1440) çözünürlüklü ekranları öne çıkacak. 2014'de üst düzey telefonlar için WQHD çözünürlüğünün standart haline geleceğine inanan Samsung, bu akıma öncelik etmek istediği ve hem iştiraki Samsung Display hem de Japan Display ile WQHD çözünürlüklü panellerin seri üretimine başladığı öğrenildi.

Apple A7 işlemcisiyle birlikte hayatımıza giren mobil cihazlarda 64-bit işlem yeteneği konusunda da 2014 yılının Samsung açısından dönüm noktası olacağını belirten kaynaklar, firmanın 2014'deki üst düzey cihazlarına 64-bitlik işlemcilerin hayat vereceğini belirtirken; 64-bit yeteneğinin hem 8 çekirdekli hem de 4 çekirdekli yarıiletken çözümlerinde yer alacağını ifade etti. Kaynaklar ayrıca, Samsung'un bu telefonlarında 16MP'lik kameraya yer vereceğini iddia etti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2687 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
note 4, Apple ve
2 etiket daha Samsung galaxy s5
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim