Anlık Bildirim

Samsung, EVO Plus 256GB MicroSD bellek kartı Türkiye’de satışta

Samsung’un kullanıcılara 12 saat 4K UHD video depolama olanağı sunan yeni microSD bellek kartı EVO Plus 256GB Türkiye’de satışa sunuldu. Ürünün fiyatı ve diğer detaylar yazımızda.

Samsung, EVO Plus 256GB MicroSD bellek kartı Türkiye’de satışta Tam Boyutta Gör

Samsung, 256GB kapasiteye sahip EVO Plus 256GB MicroSD bellek kartını Türkiye’de satışa sundu. Saniyede 95MB okuma 90MB yazma hızları vadeden bellek kartı, UHS-1, Sınıf 10 uyumlu. 10 yıl garanti ile satılacak olan kartlar, suya, manyetik alana, X-ışınına dayanıklı bir yapıda ve IPX7 sertifikasına sahip.

Sınıfının en yüksek kapasitesine sahip olan EVO Plus 256 GB, son teknoloji ürünü akıllı telefon ve tabletler, 360 derece video kayıt cihazları, aksiyon kameraları ve drone'larda kullanım için yüksek hız ve genişletilmiş bellek alanı özellikleri sunuyor. EVO Plus 256 GB MicroSD ile kullanıcılar, yaklaşık 12 saatlik 4K UHD video veya 33 saatlik Full HD videoyu kaydedebilme imkanına sahip oluyor.

Samsung’un gelişmiş V-NAND teknolojisi sayesinde yüksek okuma ve yazma hızlarının yanı sıra uzun süreli güvenilirlik, ileri düzeyde koruma, kapasite ve performansı bir araya getiriyor. Bu özellikleriyle EVO Plus 256 GB, microSD kart yuvası bulunan akıllı telefon ve tabletler ile birlikte en zorlu koşullarda bile sorunsuz bir performans sergiliyor. Samsung, EVO Plus 256 GB microSD kartını KDV DAHİL 590 TL tavsiye edilen perakende satış fiyatıyla satışa sunmuş durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim