Anlık Bildirim

Samsung Endonezya, Galaxy S7 Edge'in tanıtım videosunu yayınladı

Samsung Endonezya, Galaxy S7 Edge modelini açıkça gözler önüne seren bir tanıtım videosu yayınladı. Görüntülerde telefonun su geçirmezlik ve kablosuz şarj özellikleri vurgulanıyor.
Samsung Endonezya yaklaşan Galaxy S7 serisi için son derece açıklayıcı bir tanıtım klibi yayınladı.  'Get Ready for #TheNextGalaxy' (Bir sonraki Galaxy için hazır olun) başlıklı video Galaxy S7 Edge olduğuna inanılan cihazın ön ve arka yüzünü gösteriyor. Görüntülerde, Endonezyalı okçu Dellie Threesyadinda'nın rutin antrenmanı sırasında telefonun su geçirmezlik ve kablosuz şarj özelliklerini kullandığı görülüyor.

Her ne kadar video yeni Galaxy telefonun ismini vermese de Galaxy S7 Edge'in sızdırılan son görüntüleriyle eşleştiği belirtiliyor. Samsung Endonezya web sitesi de görüntülerdeki cihazın en azından 'Galaxy S7' olduğunu onaylayan bir teaser yayınladı. Sayfada yeni amiral gemisinin  düşük ışık koşulları altındaki fotoğrafçılık yeteneklerinden bahsediliyor. Ayrıca cihazın güvenlik özellikleri ve kablosuz şarj desteği hakkında ipuçları veriliyor.
Samsung Endonezya, Galaxy S7 Edge'in tanıtım videosunu yayınladı
 
Son birkaç ay içinde Galaxy S7 ve S7 Edge modellerinin özellikleriyle ilgili pek çok detay ve Avrupa fiyatlandırması sızmıştı. Samsung yeni amiral gemilerini resmi olarak 21 Şubat'ta Mobil Dünya Kongresi öncesinde tanıtacak. Barcelona'da düzenlenecek etkinlikle görücüye çıkacak cihazların 11 Mart tarihinde tüketicilere sunulması bekleniyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7201 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, video ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim