Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A6+ bu kez TENAA'da ortaya çıktı

Samsung tarafından bu yıl tanıtılması beklenen orta sınıf Galaxy A6 serisi için geri sayım başladı. Serinin Plus varyantı Çin'in sertifikasyon kurumu TENAA'da kendini gösterdi.
Bildiğiniz üzere Galaxy A6+, birkaç hafta önce Samsung Polonya'nın resmi web sayfasında listelenmişti. Böylelikle akıllı telefonun yakında resmiyet kazanabileceğinin ilk sinyallerini almıştık. Cihazın TENAA sertifikası almasıyla birlikte Samsung’un yakında orta sınıf akıllı telefonunu tanıtacağı neredeyse kesinleşti.
Ne yazık ki sayfada teknik özellikler ile ilgili herhangi bir bilgi yer almıyor. Sadece cihazı gösteren birkaç fotoğraf var. Akıllı telefonun özellikleri birkaç gün içinde ortaya çıkabilir ancak o zamana kadar beklememize gerek kalmayacak. Zira orta sınıf telefonun teknik özellikleri daha önce internete düşmüştü.

Galaxy A6+ teknik özellikleri

Galaxy A6+ çift arka kamera ve hemen altına yerleştirilmiş bir parmak izi tarayıcısına sahip olacak. Kameranın yan kısmında ise bir LED flaş bulunuyor. Cihaz ayrıca Galaxy J serisinde kullanılan anten tasarımı ile gelecek. Bununla birlikte FullHD+ (2280 x 1080 piksel) çözünürlüğe sahip 6 inçlik bir ekran taşıyacağını da belirtelim.
Galaxy A6+'ın gücünü 4 GB RAM'in eşlik ettiği Snapdragon 625 yonga setinden alması bekleniyor. Ayrıca cihaz 32 GB'lık dahili depolama alanı sunacak. En çok merak edilen sorunun ise cevabı yok. Yani akıllı telefonun ne zaman resmi olarak tanıtılacağı henüz açıklanmadı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim