Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A70 modelinin Türkiye fiyatı belli oldu

Samsung’un geçtiğimiz ay tanıtılan Galaxy A70 modeli bugün itibariyle ülkemize giriş yaptı. 6 GB RAM ve 128 GB depolama ile gelen cihazın fiyatı da öğrenildi. Detaylar haberimizde.
Samsung Galaxy A70 Türkiye fiyatı Tam Boyutta Gör
Samsung’un hızla büyüyen A serisine geçtiğimiz ay Galaxy A70 modeli de dahil olmuştu. Bugün itibariyle Samsung, Galaxy A70’i ülkemiz pazarına sunmaya başlıyor.

Galaxy A70 Türkiye fiyatı

Samsung Galaxy A70 ülkemize 6 GB RAM ve 128 GB depolama seçeneği ile geliyor. Cihazın Prizma Siyah, Prizma Beyaz ve Prizma Mercan isimli üç farklı rengi raflardaki yerini alacak. Firma tarafından Galaxy A70’in açıklanan fiyat etiketi ise 3399 TL.

Samsung Galaxy A70 Türkiye fiyatı Tam Boyutta Gör

Galaxy A70 özellikleri 

Orta-üst sınıfa yerleşen Galaxy A70, 6.7 inç 2400x1080 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED ekran ile geliyor. Samsung tarafından Infinity-U olarak isimlendirilen su damlası çentik tasarımının benimsendiği cihaz, gücünü Snapdragon 675 yonga setinden alıyor. 164.3 x 76.7 x 7.9 mm boyutlarında ve 183 gram ağırlığında olan Galaxy A70'in batarya kapasitesi 4500 mAh.

Kamera kısmına bakıldığında 32 MP ana kameraya eşlik eden 8 MP ultra geniş açı sensör ve 5 MP derinlik algılama sensörü yer alıyor. Ön tarafı çevirdiğimizde ise yine 32 MP çözünürlüğünde kamera mevcut. 25W hızlı şarj desteği de bulunan telefonun belki de en önemli özelliği ekrandan parmak izi okuma desteğiyle gelmesi.

Sonuç olarak orta sınıfa ekrandan parmak izi okuma desteği sunan Galaxy A70 bugün itibariyle ülkemiz pazarında yerini almış oldu. Yakında çeşitli teknoloji mağazaları ve sitelerinde boy göstermeye başlayacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13014 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, türkiye fiyatı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim