Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A8 2016 duyuruldu

Son dönemde adı patlayan bataryalarla anılıyor olsa da Samsung hız kesmeden telefon duyurularına devam ediyor. Galaxy On serisinden sonra bir model de Galaxy A serisine geldi.

Bu yıl en alt seviyeden başlayarak yukarıya doğru Galaxy A akıllı telefon serisini güncelleyen Samsung için sıra Galaxy A8 modelinde. Serinin 5.7 inçlik üyesi olan Galaxy A8 2016, selefine göre önemli performans artışları ile geliyor.

5.7 inçlik Full HD Super AMOLED ekranını muhafaza eden Galaxy A8 2016, yonga setini Exynos 7420’den yana kullanmış. Geçen yılın en iyi yonga setlerinden birisi olan Exynos 7420, 3GB RAM ile birlikte performans çıtasını yukarılara çekiyor. Yani aslında karşımızda geçen yılın bir amiral gemi modeli duruyor.

Tamamen metal kasada batarya da gelişmelerde nasibini almış. 3300mAh kapasiteli batarya önceki versiyona göre kullanım sürelerini daha da uzatıyor. 16MP çözünürlüğündeki arka kameranın yanında ön kamera 8MP çözünürlüğe yükselmiş ve özçekim tutkunları için ideal bir alternatif haline gelmiş.

Android 6.0 ile gelen cihazın ön kısmında yine bir parmak izi okuyucu yer alıyor. Samsung Pay teknolojisi ile kullanıcılar temassız ödemeler yapabiliyor. 32GB depolama kapasitesini 256GB daha arttırmak mümkün. Bununla birlikte 4K video kaydı, hızlı şarj imkanı gibi detaylar henüz açıklığa kavuşmamış. Samsung Galaxy A8 2016 için belirlenen fiyat 580$ civarında. Satışlar şimdilik Güney Kore’de başlayacak. Diğer ülkelere ne zaman gideceğine dair bir bilgi bulunmuyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14199 kez okundu.
29 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy a8 2016 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim