Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy A9 Pro'da çıkarılabilir pil sunmaya hazırlanıyor

Galaxy A9 Pro ile ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Bu kez ABD'nin Federal İletişim Kurulu (FCC) kayıtlarında görülen akıllı telefonun çıkarılabilir pile sahip olacağı gün yüzüne çıktı.
Galaxy A serisiyle birlikte orta seviyede ilgi çekmeyi başarıyor. Seri genellikle premium hissiyatıyla dikkat çekerken son üyesi A9 (2016) modeli de bu konuda çıtayı yükseltmeyi başarmıştı. Son günlerde ise A9 Pro modeliyle alakalı iddialar oldukça ciddi seviyelere ulaştı.

Galaxy A9'dan daha büyük bir ekrana sahip olması beklenen akıllı telefon benchmark testlerinin ardından ABD'nin Federal İletişim Kurulu (FCC) onayında da görüldü. Bir çok özelliği şimdiden gün yüzüne çıkan akıllı telefonun FCC'de görünmesini önemli yapan detay ise çıkarılabilir pil desteğiyle geleceğinin ortaya çıkması.
Geçmiş sızıntılara baktığımızda Çin Mobil Düzenleme Kurulu TENAA'nın sayfasında görülen A9 Pro görsellerinde akıllı telefon tıpkı kardeşi A9 gibi yekpare tasarıma sahip gibi görünüyordu, ancak tasarım arka kapağın çıkarılabilir olmasına da elverişli. Bu durumda önemli soru işareti oluşturuyor, birincisi akıllı telefon çıkarılabilir kapak yapısına rağmen A9 gibi yüksek malzeme kalitesi sunabilecek mi? İkincisi de malzeme kalitesi değişirse yeni model A serisinin yakaladığı premium havayı devam ettirebilecek mi? Bu soruların cevabını ise model resmiyete kavuştuğunda öğreneceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim